Sitter på station och väntar på tåget, änt...

Sitter på station och väntar på tåget, äntligen är det helg. Ikväll blir det fredags mys med syrran och hennes kille som kommer på besök. Lill bossen kommer bli överlycklig så som hon tjatar efter sin moster jämnt :) trevlig helg gott folk.


Har inte hunnit med att blogga något idag,...

Har inte hunnit med att blogga något idag, ja förens nu då. J och lillan har haft feber i ett par dagar nu men lillan mår bättre och febern är borta så imorgon blir det dagis för hennes del och jobb för mig. Känner mig lite seg nu faktiskt, har städat och grejat hela dagen så nu är det rent och snyggt igen , en stund i alla fall :) lillan eller ja "lill bossen" som jag nu kommer att kalla henne ja för det är precis vad hon är. Får hon inte som hon vill så blir det liv i luckan. Men ibland går det bara inte att hålla sig för skratt, hon är ju bara för rolig. "koom hit mamma" och "stopp-stanna" är fraser hon använder flitigt just nu. Nej nu ska jag slänga lill bossen i säng och mig själv i soffan för nu blir det mys pys.


Har precis kört ett step up pass på wii fi...

dsc00178 (MMS)

Har precis kört ett step up pass på wii fit, nu blir det mys framför tv:n med denna goda smoothie.. God kväll gott folk.


Ett nytt försök?

Har inte bloggar på väldigt länge, mitt senaste försök att ta upp bloggen gick väl sådär.
Har varken haft ork eller tid att blogga men funderar på att göra ett nytt försök.


Lovar inte att jag kommer blogga mycket men jag ska försöka skriva några inlägg i veckan i alla fall.



Kanske kan jag blogga lite om min kamp mot kilona?
Ja jag har nu efter nyår tagit tag i träningen men framför allt med maten.
Just nu känns det superbra och jag är verkligen taggad, hoppas bara att det kan hålla i sig så att jag lyckas denna gång.

Har försökt gå ner i vikt tidigare och har lyckats gå ner några kilon men sedan tappat lusten när vikten bara står still och det inte händer någonting.

Nu har det i alla fall gått lite mer än 1 vecka och vågen visar - 2,4 kilo.   *UNDERBART*
Fortsätter i samma spår och hoppas på att vågen fortsätter att visa minus.




Det var allt för denna gång...



///Nathalie

RSS 2.0